Cultureel stedentrip Rob Land Reizen

Cultureel Malaga

Vertrek: 03-09-2024
Terugkomst: 07-09-2024
Lengte: 5 dagen
Status: Open

Vanaf € 659

Reisomschrijving Padelreis Spanje

Foto's

Malaga !    ( maatwerk reis , op aanvraag )

Malaga is niet alleen de poort naar de Costa del Sol, maar ook de geboorteplaats van Picasso. De prachtige oude stad, gelegen rondom de grote kathedraal in renaissance stijl, staat bol van galeries en gastronomisch vermaak. De revolutie in de Spaanse keuken heeft ook Andalusië bereikt. Steeds meer voortreffelijke restaurants openen hun deuren. Hier kunt u optimaal genieten van het beste wat de zee te bieden heeft. In de directe omgeving treft u prachtige natuur aan en geweldige sport faciliteiten. Het klimaat is het gehele jaar door geweldig en het ruime aanbod van goed geprijsde vluchten maakt Malaga een zeer aantrekkelijke bestemming!

In de voetsporen van…

Deze privé Picasso toer laat u het rijke leven van een onovertroffen kunstenaar ervaren. Picasso heeft een diep cultureel spoor in de stad heeft achtergelaten waar u zelf deel van gaat uitmaken. Een aantal van zijn beste werken kunt u van heel dichtbij bewonderen.

Golfen op zee?

U gaat golf spelen op een catamaran. Ja dat kan! En het is nog erg leuk ook. Een unieke manier om uw handicap te oefenen. Zodra de bal overigens niet de hole maar het zeewater raakt, wordt deze visvoer. Ter verkoeling kan een lekkere duik in het water worden genomen, met of zonder snorkel uitrusting. Tot slot staan er heerlijke versnaperingen tot uw beschikking in de bar en wordt er aan boord een barbecue georganiseerd.

De koning te rijk

Deze koninklijke route speelt zich grotendeels af op een met hout aangelegd pad. El Camino del Rey is wereldberoemd en dit natuurgebied is uniek in haar soort. De uitzichten zijn spectaculair en onvergetelijk. Verzamel al uw moed en loop mee over de hangende loopbruggen. Wie durft?

Visjes op laag water

Een echte eettraditie in dit Spaanse gebied: de visjes Espetos of Boquerones op de barbecue. U krijgt een heuse masterclass waarin u de bereidingswijze leert. De visjes worden afgespoeld en op een bamboestok gespiest, waarna ze met wat zeezout tegen het vuur worden gehouden. Het resultaat is een ware smaaksensatie!

Ronda-la-la

Een klassieker in dit gebied is de indrukwekkende stad Ronda met haar beroemde bruggen. U bezoekt hier een prachtige wijngaard en maakt hier zelf traditionele Andalusische gerechten met heerlijke ingrediënten uit de buurt. Met een lekker lokaal wijntje erbij uiteraard. Genieten.

 

Laat een reactie achter