Formule 1 Reizen

Formule 1 Hongarije 2023

Vertrek: 22-07-2023
Terugkomst: 24-07-2023
Lengte: 3 dagen
Status: Open

Vanaf € 695

Reisomschrijving

Foto's

Grand Prix van Hongarije: Kronkelend naar de finish.
De Hungaroring is een circuit iets ten noorden van de stad Boedapest. Sinds 1986 worden hier al Grand Prix georganiseerd. Een prachtig circuit, waar je voor een goede prijs mooie plekken kunt veroveren, daarnaast is het verblijf, eten en drinken in Hongarije behoorlijk goedkoop!

De Hungaroring in Boedapest, Hongarije staat vaak garant voor spektakel. Op het circuit gebeuren altijd net wat andere dingen dan je normaal ziet in de Formule 1. Ook een opmerkelijk feitje: Jos Verstappen heeft op de Hungaroring vooralsnog beter gepresteerd dan zoon Max. In 1994 werd papa Verstappen derde tijdens deze race. Dit jaar hopen we dat zoon Max er weer met de overwinning vandaar kan gaan !

Het circuit wordt ook wel het ‘Mickey Mouse-circuit’ genoemd vanwege de vele bochten, de weinige rechte stukken en het kronkelende aspect wat het circuit daardoor krijgt. Ondanks dat het circuit weinig spectaculaire delen bevat is het wel uitgegroeid tot één van de traditionele Grand Prix’. Sinds 1986 rijdt de Formule 1 ieder jaar een Grand Prix op de Hungaroring.