Yellow ball on floor behind paddle net in blue court outdoors. Man who playing padel tennis. Caucasian player sportsman hitting balls. Racquet sport game concept.

Padelvakantie Belek 2023 All-Inclusive !

Vertrek: 14-03-2023
Terugkomst: 20-03-2023
Lengte: 7 dagen
Status: Open

Vanaf € 759

Reisomschrijving

Foto's

Club Mega Saray aan de Turkse Rivièra is een weids opgezet resort aan het brede zandstrand van Belek. Bij aankomst begint de ontdekkingstocht door de prachtige aangelegde tuinen, langs het aquapark en drie verschillende zwembaden. Eerst maar even de rest van de faciliteiten van het hotel bekijken, het zijn er ook zoveel! En met al die verschillende à la carte restaurants, eet je elke avond ergens anders. Een heerlijke vakantie in Turkije en dat gecombineerd met elke dag padelles. Een must voor de echte padelfanaat.

De padellessen worden gegeven door gerenommeerde trainers van SIMONPADEL met dagelijkse padeltraining en als afsluiting een gezellig padeltoernooi.Ruimbagage, daglijks padeltraining en al je eten en drankjes zijn inbegrepen!

2 reacties

 1. Sonja Willems op 17 december 2022 om 16:17

  Hallo,

  Wij zijn geïnteresseerd in deze padelvakantie in Belek.
  Is deze reis ook beschikbaar in juni?

  Met vriendelijke groet,
  Sonja Willems

  • Rob Land op 20 december 2022 om 12:26

   Hoi Sonja, excuus voor mijn late reactie, er waren wat problemen met mijn site en die zijn nu opgelost. Ik heb nog geen padelvakantie gepland staan met vertrek in juni maar als jullie met een groep zijn van minimaal 15 personen dan kan ik daar wel een nieuwe groepsreis van maken. Grt en alvast hele fijne feestdagen !

Laat een reactie achter