Tennisvakantie Griekenland

Tennisvakantie Portugal

Vertrek: 18-06-2021
Terugkomst: 25-06-2022
Lengte: 373 dagen
Status: Open

Vanaf € 979

Reisomschrijving

Foto's

Rob Land Reizen Tennisvakantie 2022 Portugal.

18 jaar geleden begon het avontuur in Turkije: mijn eerste tennisreis met gezelligheidstoernooi. Wij vonden het geweldig om een groep mensen in de watten te leggen met tenniswedstrijden en het beste hotel dat we op dat moment konden vinden, zo leuk dat ik bij thuiskomst meteen begon na te denken over de volgende tennisvakantie, het jaar daarna weer over de volgende en het jaar daarna weer….en een traditie was geboren.

Vorig jaar hebben wij voor de 1e keer genoten van een geweldige tennisvakantie in Portugal!

Bij Adriana Beach Club in Praia da Falésia aan de Algarve is het zorgeloos genieten.
Een fijne kamer in een ruim opgezet park met een keurig aangelegde tuin. In dit All Inclusive resort denken ze aan alles: een royaal buitenzwembad, een binnenbad voor als de zon zich van haar minder goede kant laat zien, shows en lekkere buffetten. Wanneer je bij het Adriana Resort aankomt ziet het er gelijk levendig uit. Volwassenen doen mee aan de aerobics les die net op dat moment gegeven wordt en de kinderen maken hun handen vuil in de Adri Farm voor kids, super leerzaam! Een aanrader zijn de gerenoveerde superiorkamers, ze geven je vakantie net een luxer randje. Eigenlijk wil je de hotelpoort niet meer uit, maar doe je dat toch dan kun je een ruime duinwandeling maken of maak als fietser gebruik van het Crossroad sportparcours. De gratis shuttleservice rijdt naar Albufeira, dé plek om de typisch Portugese Kip Piri Piri te proeven. Bij thuiskomst pak je nog even de laatste show van het entertainment programma mee. Morgen weer zo’n fijne dag bij Adriana Beach Club!

Klik op onderstaande link voor een sfeerimpressie van dit hotel van de super gezellige ( code geel ) tennisvakantie 2020!

https://www.magisto.com/video/N1gVZAQbBTMzVkBhCzE?l=vsm&o=w&c=e

Laat een reactie achter