Tennisvakantie

Tennisvakantie Turkije 2023

Vertrek: 22-10-2023
Terugkomst: 29-10-2023
Lengte: 8 dagen
Status: Open

Vanaf € 1049

Reisomschrijving

Foto's

Tennisreis Turkije  IC Green Palace 2023 Rob Land Reizen. Mail mij gerust voor het programma boekje om een goede indruk te krijgen van deze tennisvakantie !

Informatie over het tennishotel IC Green Palace.
IC Hotels Green Palace staat voor luxe en verwennerij op het hoogste niveau en daarom zijn we hier al meerdere keren geweest! Je zult aangenaam verrast zijn door het bijzondere interieur; de traditionele Indonesische sfeer straalt rust en vrede uit. In deze ontspannen groene omgeving kom je helemaal tot rust. Elke avond kan je in een ander restaurant aanschuiven, zo gaat het nooit vervelen. En buiten dat, wordt de kwaliteit van het eten zeer goed beoordeeld in Hotel IC Green Palace. Gelukkig dans je ’s avonds de nodige calorieën er weer af op de dansvloer, tijdens de geweldige shows. Niet voor niets is dit resort één van de toppers aan de Turkse Rivièra.

Je zult na een vakantie in IC Hotels Green Palace als herboren naar huis terugkeren!

Vraag gerust naar een programmaboekje om een goede indruk te krijgen van deze tennisvakantie naar Turkije of klik op onderstaande link voor een filmpje van een van onze vorige tennisreizen:

Tennisvakantie 2021

Altijd beter en ( bijna ) nooit duurder dan zelf boeken via internet.

Laat een reactie achter