Flag of Turkey on the background of the coast and the sea bay

Tennisvakantie Turkije Limak Arcadia 2023

Vertrek: 21-10-2023
Terugkomst: 28-10-2023
Lengte: 8 dagen
Status: Open

Vanaf € 995

Reisomschrijving

Foto's

19 jaar geleden begon het avontuur in Turkije: mijn eerste tennisreis met gezelligheidstoernooi. Wij vonden het geweldig om een groep mensen in de watten te leggen met tenniswedstrijden en het beste hotel dat we op dat moment konden vinden, zo leuk dat ik bij thuiskomst meteen begon na te denken over de volgende tennisvakantie, het jaar daarna weer over de volgende en het jaar daarna weer….en een traditie was geboren.

Hotel Limak Arcadia is een van die mooie hotels waar we al een keer eerder zijn geweest en bestaat uit een hoofdgebouw met verschillende bijgebouwen en heeft alle ingrediënten voor een fantastische tennisvakantie in Turkije! Aan iedereen wordt gedacht. Door de groene tuin wandel je zo naar de zwembaden of het strand.

Sport & Ontspanning:
Fitness
Tennis (verlichting en materiaal tegen betaling)
Tafeltennis
Beachvolleybal
Kanovaren
Biljart*
Aerobics
Boogschieten
Basketbal
Boccia
Darts
Tafelvoetbal*
Gameroom*
Voetbal*
Minigolf
Watersporten aan het strand*
15 golfbanen in de omgeving*
Binnenzwembad (verwarmd in de winterperiode)
Sauna
Turks bad
Massages en behandelingen*
Dagelijks entertainment (in de winterperiode 5 dagen en beperkt)
*Tegen betaling

Faciliteiten:
In de riante tuin van Limak Arcadia Golf & Sport Resort vind je een uitgestrekt zwembadencomplex dat geïnspireerd is op de beroemde kalkterrassen van Pamukkale.Neem een verfrissende duik, roetsj van de glijbanen en relax op het zonneterras met ligbedden en parasols. Badhanddoeken worden gratis ter beschikking gesteld bij Limak Arcadia Golf & Sport Resort.

Aan restaurants geen gebrek bij Limak Arcadia Golf & Sport Resort. Het complex beschikt over een buffet- en meerdere à la carte restaurants. Hier smul je o.a. van de Italiaanse, Oosterse en Turkse keuken. Drankjes en tussendoortjes zijn – dankzij meerdere (snack)bars – altijd binnen handbereik.

Kijk hier voor een impressie van een van onze vorige tennisvakanties:

Laat een reactie achter