Run op zomervakantie 2021!

Wat velen wellicht niet voor mogelijk hadden gehouden is dan uiteindelijk toch gebeurd! Met het mooie vooruitzicht dat iedereen die dat wil voor 01 juli is gevaccineerd, kan er met een gerust hart geboekt worden voor de welverdiende vakantie waar we met zijn allen zo aan toe zijn! In het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld wordt er bij de reisbureau’s elke 11 seconden een vakantie geboekt en ook in Duitsland is het al super druk met boekingen voor de populaire vakantie maanden juli en augustus. Dit is goed nieuws! Maar hoe kan zo’n vakantie in corona tijd er nu eigenlijk uit zien?

Ben je gevaccineerd en kun je dit aantonen, dan kun je zonder al teveel beperkingen op vakantie. Ben je niet gevaccineerd dan kun je nog steeds van je reisje naar het buitenland genieten, maar je wordt voor je vakantie , tijdens je vakantie en na afloop van je vakantie getest op corona. Verder moet je dit jaar nog steeds wel rekening houden met de corona maatregelen zoals ze nu ook al gelden. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-vakantie/reizen-naar-nederland-checklist

Bovenstaande geld overigens alleen voor vakanties in Europa en landen rond de Middellandse Zee. Een verre vakantie gaat er zeer waarschijnlijk nog niet van komen deze zomer. Hoewel ook deze landen staan te trappelen om zo snel mogelijk weer hun deuren te kunnen openen voor ons.

Wacht dus niet langer met boeken en reserveer je vakantie met soepele annulerings voorwaarden en zonder enig risico met SGR, ANVR, en Corona Garantie en natuurlijk met de Personal Touch van Rob !

Laat een reactie achter