We mogen weer op vakantie !

We mogen weer op vakantie dit jaar! Naar welke landen kunnen we op vakantie en welke populaire landen staan op dit moment nog steeds op oranje?

Dit zijn de landen die niet meer op oranje staan maar waar je nu met een gerust hart je vakantie kan gaan vieren!
Portugal ( inclusief Azoren en Madeira )
Spanje ( Alle eilanden zoals Ibiza, Mallorca. Ibiza, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, etc )
Griekenland ( bijna alle populaire eilanden waaronder Kos, Rhodos, Samos. Kefalonia. Lefkas, Lesbos, Corfu )
Malta
Ierland
Finland

Buiten Europa staan de volgende landen op veilig:
Aruba
Curaçao
Sint Maarten
Bonaire
Saba
Thailand
Rwanda

Populaire landen die nog steeds op oranje staan vanwege het hoge besmettingsrisico of waar wij als Nederlander op dit moment niet welkom zijn:
Turkije
Cyprus
Frankrijk
Duitsland
België
Spanje
vasteland en alle costa’s) Oostenrijk
Zwitserland
Polen
Kroatië
Griekenland ( Kreta )

Als het aantal besmettingen over een periode van 15 dagen lager is dan 150 per 100.000 inwoners kan het advies weer van oranje naar geel springen. Dit zal de komende weken zeker gebeuren voor veel vakantielanden die nu nog op oranje staan!Landen met kleurcode geel of groen kunnen zelf besluiten om reisbeperkingen in te stellen zoals een negatieve test of quarantaine verplichting. Vaak is het corona paspoort voldoende om zonder al te veel problemen het land binnen te komen.Raadpleeg voor de laatste ontwikkelingen altijd de website www.wijsopreis.nl en de reisapp van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en kijk op hun site www.rijksoverheid.nl.Mocht je dit jaar nog op vakantie willen wacht dan niet te lang met boeken want de prijzen schieten momenteel omhoog en veel campings, hotels en appartementen zijn al bijna volgeboekt !Kijk op mijn site www.roblandreizen.nl voor de beste aanbiedingen van dit moment en boek via mijn reisbureau altijd voordeliger dan alles zelf boeken via internet!

Laat een reactie achter