Rob Land, jouw reisspecialist !

DSC_0527

EVEN VOORSTELLEN:

Mijn naam is Rob en met Land als mijn achternaam lijkt het er op dat mijn werk is voorbestemd! Ik heb het geluk dat ik van mijn favoriete hobby mijn beroep heb kunnen maken en inmiddels heb ik al heel wat landen van deze mooie planeet mogen bezoeken. Landen waar ik zoal ben geweest: Cuba, Noorwegen, Canada, Thailand, Israel, Jordanië, India, Sri-Lanka, IJsland, Amerika, Zuid-Afrika, Turkije, Spanje, Griekenland, Aruba, Curacao, Ras Al Khamai, Cyprus, Italië,Hongarije, Baltische Staten, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Portugal… Zomaar een opsomming van enkele van de geweldige landen waar ik privé met mijn gezin of tijdens een studiereis ben geweest.

Wat ik het allerleukste vind is het zelf organiseren van reizen. De tennisreis naar Portugal van dit jaar zat ondanks de Corona crisis toch behoorlijk vol met bijna 25 inschrijvingen en daar ben ik best trots op!

Deze site dient als inspiratie voor al je vakanties. Voor de prijs hoef je het echt niet te laten want door mijn 25-jarige reiservaring ben je bij mij bijna nooit duurder uit dan zelf boeken via internet, vaak juist goedkoper! En je steunt ook nog eens een lokale ondernemer.

Verder is het een groot voordeel dat je weet dat ik als zelfstandig reisspecialist jouw vakanties voor 100% behartig en dat 24 uur per dag. Je kunt op mijn hulp rekenen mocht je tegen een probleem aanlopen tijdens je reis.

Kortom reizen is mijn passie en ik vind het ook gewoon heel leuk om voor jou de perfecte vakantie uit te zoeken!

Update Corona :
Inmiddels zijn we enkele maanden verder in deze uitzonderlijke corona periode. Hopelijk zijn jullie gezond en hebben jullie je draai gevonden in deze bizarre situatie. Het coronavirus houdt de wereld nog steeds stevig in zijn greep maar er is weer licht aan het einde van de tunnel met het nieuwe vaccin op komst!
Verschillende landen zijn begonnen met het uitrollen van een exitstrategie. Er kan binnenkort weer gereisd worden, al zal dat ongetwijfeld in een nieuwe vorm plaatsvinden. Enerzijds volg ik, net als de rest van Nederland, de persconferenties van onze minister-president op de voet en anderzijds volg ik de ontwikkelingen in andere landen via onze leveranciers. Welke maatschappijen zullen weer vliegen en per wanneer? Kunnen we allemaal weer heerlijk genieten van een welverdiende vakantie volgende zomer? Het blijft lastig om de toekomst te voorspellen maar ik ben positief. We zullen weer kunnen reizen, we weten alleen nog niet precies wanneer.
Neem gerust contact met me op met vragen over de mogelijkheden voor aankomende zomer of voor het najaar. Denk bijvoorbeeld aan de heerlijke regio's die ons eigen land rijk is. Ook dichtbij huis kan ik jullie helpen een mooie reis te plannen. Vanzelfsprekend kunnen jullie me ook benaderen als jullie twijfels ervaren of bezorgd zijn. Laten we samen kijken naar de opties, samen komen we er vast wel uit!

Ik heb er zin in en ik hoop snel weer voor jullie de mooiste droomreizen weer samen te mogen stellen. Tot snel !