Rob Land, jouw reisspecialist !

DSC_0527

EVEN VOORSTELLEN:

Mijn naam is Rob en met Land als mijn achternaam lijkt het er op dat mijn werk is voorbestemd! Ik heb het geluk dat ik van mijn favoriete hobby mijn beroep heb kunnen maken en inmiddels heb ik al heel wat landen van deze mooie planeet mogen bezoeken. Landen waar ik zoal ben geweest: Cuba, Noorwegen, Canada, Thailand, Israel, Jordanië, India, Sri-Lanka, IJsland, Amerika, Zuid-Afrika, Turkije, Spanje, Griekenland, Aruba, Curacao, Ras Al Khamai, Cyprus, Italië,Hongarije, Baltische Staten, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Portugal… Zomaar een opsomming van enkele van de geweldige landen waar ik privé met mijn gezin of tijdens een studiereis ben geweest.

Wat ik het allerleukste vind is het zelf organiseren van reizen. De tennisreis naar Turkije van dit jaar zit met 45 inschrijvingen al weer vol en daar ben ik best trots op!

Deze site dient als inspiratie voor al je vakanties. Voor de prijs hoef je het echt niet te laten want door mijn ruim 30-jarige reiservaring ben je bij mij bijna nooit duurder uit dan zelf boeken via internet, vaak juist goedkoper! En je steunt ook nog eens een lokale ondernemer.

Verder is het een groot voordeel dat je weet dat ik als zelfstandig reisspecialist jouw vakanties voor 100% behartig en dat ook na de kantooruren. Je kunt op mijn persoonlijke hulp rekenen mocht je tegen een probleem aanlopen tijdens je reis.

Kortom reizen is mijn passie en ik vind het ook gewoon heel leuk om voor jou de perfecte vakantie uit te zoeken!

Neem gerust contact met me op met vragen over de mogelijkheden voor aankomende zomer of de andere seizoenen. 

Ik heb er zin in en ik hoop snel voor jullie de mooiste droomreizen samen te mogen stellen. Tot snel ! 

Rob Land