Padelreis BENALMADENA Spanje 2024 All-Inclusive

Padelreis BENALMADENA Spanje 2024 All-Inclusive

Vertrek: 04-10-2024
Terugkomst: 08-10-2024
Lengte: 5 dagen
Status: Open

Vanaf € 779

Reisomschrijving Padelreis Spanje

Foto's

Padelreis BENALMADENA Spanje 2024 All-Inclusive

Ga je mee op Padelreis BENALMADENA Spanje 2024 All-Inclusive? Benamaldena is een stadje dicht bij Malaga, in het zuiden van Spanje. Lekker warm dus! Je vertrekt op 04 oktober 2024 vanaf Brussel om 16:15u, je komt aan rond 19:15u in Malaga. Daar stap je in de huurauto die voor je klaarstaat en maakt een kort ritje naar het All-inclusive hotel Benalma. Dit mooie, luxe hotel ligt pal aan zee en heeft ook nog twee zwembaden om je heerlijk bij uit te strekken. Je kamer heeft uitzicht op zee en ook vanuit de ontbijtzaal kijk je eindeloos het water over.

Op 8 oktober lever je je auto weer in op airport Malaga. Je vliegtuig vertrekt om 19:00u met aankomst op Brussel om 21:50u.

Je verblijf tijdens je padelreis Benamaldena Spanje 2024 is in het luxe strandhotel Benalma Costa Del Sol is op basis van All-Inclusive. Dat betekent dat de hele dag het eten en je drankjes zijn inbegrepen.  Je krijgt een kamer met zeezicht! Wil je meer weten over dit hotel? Klik dan hier:

https://www.hotelbenalma.com/en/gallery/

5 uur padelles van zeer ervaren padeltrainers is inbegrepen. Daarnaast mag je nog 2 uur vrij padellen.
De huurauto staat voor je klaar vanaf het vliegveld.  De huur van deze auto is inbegrepen bij deze aanbieding!

In overleg kun je ook meer les en vrijspelen bijboeken. Maar het is de vraag of je dat we wilt, want er is zoveel te beleven in de omgeving. Malaga is op zichzelf al een plaatje en met je auto kun je nog meer witte dorpjes van Andalucië gaan bekijken. Overal vind je gezelligheid, barretjes en restaurantjes. Wie weet ga je tapas ontdekken en neem je er een glaasje Tinto de Verano bij.

De padelbanen met gezellige bar liggen op loopafstand van het hotel. Het is circa 15 minuten wandelen.
Waar wacht je nog op? Schrijf je snel in voor deze super-aanbieding: Padelreis BENALMADENA Spanje 2024 All-Inclusive

Kijk hier voor al onze padelreizen

 

Laat een reactie achter